Foldegardiner

Foldegardiner i Esbjerg og Varde

Bløde stoffer i naturlige materialer er afslappet elegance og æstetik. Vi har kælet for detaljerne for et smukt gardin og god og stabil betjening.

Et foldegardin er et stykke håndværk syet specielt til dig. Et harmonisk gardin med perfekte folder, der ikke skal rettes til.

Ønsker du et stramt udtryk, kan du vælge vores model med indsyede stivere, der sørger for, at foldegardinet selv med tunge stoffer folder regelmæssigt. Stiverne ses som vandrette striber i stoffet og giver ekstra liv til stoffets struktur. Du kan også vælge en højere fold, som passer til de store mønstre eller brede striber.

En lille kappe foroven giver foldegardinet et blødt og skræddersyet udtryk. Vælger du et foldegardin med foret bagside i samme eller andet stof, får du et gardin, som er dekorativt fra begge sider og mere lystæt.

Betjening af foldegardiner

Med et foldegardin undgår du generende snore i vindueskarmen og på gulvet, når gardinet er trukket op.

Vælg mellem kuglekæde eller endeløs snor, som er i flot harmoni med foldegardinets udtryk. Du vælger selv om betjeningen skal sidde i højre eller venstre side.

Foldegardiner med motor betjenes med kontakt eller fjernbetjening.

Vedligeholdelse af foldegardiner

Vaskeanvisning følger med det enkelte gardin og følger stofproducentens foreskrifter. Der er imidlertid risiko for krympning og farveændring ved vask. Vask derfor kun når det er nødvendigt. Almindeligt støv fjernes med støvsugeren på laveste sugeevne.

Få mere information

Her på siden kan du finde alt inden for gardiner, solafskærmning, markiser og insektnet. Jeg har max. 2 – 3 ugers levering på bestillingerne. Hvis du har brug for rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 89 92 03.