Gardiner

Derfor er det vigtigt at vælge de helt rigtige gardiner

At finde de rigtige gardiner til et specifikt rum i din bolig kan være svært, da udvalget er stort, og der findes mange forskellige løsninger. Du skal både tage stilling til udseende, materiale, funktionalitet og pris. Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger. Gennem vinduer får du dagslys ind i dit hjem, og opretholder en balance i rummet. Hvad du hænger for dine vinduer, er derfor af stor betydning. Med gardiner kan du sætte dit personlige præg på dit hjem og skabe lige præcis den atmosfære, som du ønsker i det enkelte rum. I soveværelset foretrækker mange mørklægningsgardiner, som holder sollys ude, når vi sover. I stuen kan der være behov for gardiner, som giver en mere hyggelig stemning, og hvor mere lys trænger ind. Forskellige typer af gardiner kan frembringe den ønskede atmosfære i forskellige rum. Hos Jespers Gardiner står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette gardiner.

Stort udvalg og ekspertise indenfor gardiner

Hos Jespers Gardiner er udvalget af gardiner, persienner og anden solafskærmning stort, da vi bestræber os på at have noget for enhver smag og til enhver pris. Tilmed ønsker vi at gøre det let for vores kunder. Derfor har vi en gardinbus, som kører rundt til vores kunder i hele Danmark. I gardinbussen har vi hele vores udvalg med til dig, så du slipper for at transportere dig hen til vores butik. Vi vejleder og rådgiver dig om, hvilke gardiner der passer til lige præcis dit hjem og din stil. Idet vi tilbyder vejledning i kundernes egne hjem, sikres at farve, lysindfald, design og montering kommer til at gå op i en højere helhed. Også opmåling og montering af gardiner hjælper vi med, så du er sikret et godt slutresultat. Med efterhånden mange år i branchen har vi opnået stor erfaring og kompetence inden for alle former for gardiner og solafskærmning og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilke ønsker og behov, du har.

Vedligeholdelse af gardiner

Ved maskinvask:
1. Vælg det mest skånsomme finvaskeprogram, evt. special program til gardiner eller uldvask
2. Indstil temperaturen efter gardinets vareinformation, eller spørg Jesper
3. Undgå kraftig centrifugering
4. Ved mindste tvivl ring til Jespers Gardiner

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig

Står du og skal have udskiftet dine gardiner, men mangler hjælp til at finde den rigtige løsning, kan du til hver en tid kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe dig! Uanset om du ønsker at høre nærmere om vores udvalg, eller har konkrete spørgsmål, hjælper vi gerne med at besvare disse. Du kan kontakte os på telefon: 28 89 92 03 eller mail: info@jespersgardiner.dk.

Få mere information

Her på siden kan du finde alt inden for gardiner, solafskærmning, markiser og insektnet. Jeg har max. 2 – 3 ugers levering på bestillingerne. Hvis du har brug for rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 89 92 03.