Rullegardiner

Rullegardiner i Esbjerg og Varde

Rullegardiner har fået et elegant designløft med nye funktioner og muligheder; en elegant frontprofil eller kassette, der diskret skjuler det oprullede gardin eller et dobbeltbeslag til to gardiner i ét vindue, så du får flere dekorative muligheder uden at gå på kompromis med det funktionelle. Det er blot nogle af de mange muligheder.

Frontprofil, beslag og synlige dele fås i 5 flotte metalliserede farver, der spiller flot sammen med det store udvalg af stoffer til rullegardiner – fra naturmaterialer over blandinger med polyester til mørklægnings- stoffer og tekniske materialer med brandhæmmende effekt.

I udvalget af ensfarvede stoffer finder du nemt et rullegardin, som matcher mønstre og strukturer i andre boligtekstiler.

Rullegardinstoffer med mønstre findes både i klassiske farver og i den aktuelle trend.

Betjening af rullegardiner

Kædetræk eller endeløs snor er nemt at betjene, fordi kæden altid kan nås, uanset om vinduet er meget højt eller du skal række ind over f.eks. et køkkenbord. Vælg mellem metalkæde, plastkæde eller endeløs snor, hvor farven er nøje udvalgt af vores designer til at matche stoffet. Rullegardiner med endeløs snor egner sig bedst til mindre vinduer.

Fjedertræk er den tradionelle betjening, hvor en fjeder sikrer, at rullegardinet kører let og præcist, når du betjener det med træk i en kvast, kugle eller håndtag.

Med motor og fjernbetjening, styres op til 4 rullegardiner samtidigt eller hver for sig. Programmering sørger for, at gardinet stopper præcist.

Vedligehold af rullegardiner

Støv på rullegardinstoffet fjernes mest skånsomt ved jævnligt at børste rullegardinet.

Mindre pletter:

  1. Brug en klud opvredet i max 30 grader varmt vand, tilsat flydende vaskemiddel.
  2. Tør efter flere gange med en klud opvredet i rent vand. Gentag evt. behandlingen.
  3. Stoffet skal være tørt inden rullegardinet rulles op.

Få mere information

Her på siden kan du finde alt inden for gardiner, solafskærmning, markiser og insektnet. Jeg har max. 2 – 3 ugers levering på bestillingerne. Hvis du har brug for rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28 89 92 03.